0613952695 info@vakmanandre.nl
Selecteer een pagina

SensorSoft: dé waterontharder voor perfecte controle

De markt van de waterontharders is een grote markt en een zoektocht naar de juiste, best passende waterontharder kan een lastige zijn, dat begrijp ik heel goed. En u doet een investering voor de langere termijn. U wilt hiervoor een juiste keuze maken die nu bij uw situatie past, maar ook toekomstbestendig is. Bij SensorSoft is daar goed over nagedacht, dit bedrijf heeft namelijk slechts één type machine, dat altijd bij iedere situatie past.

SensorSoft

Gebruiksvriendelijk

SensorSoft is bijzonder compact en daardoor eenvoudig te plaatsen.

Ecologisch

Zacht water scheelt tenminste 120 uur huishoudelijk werk per jaar ook regenereert SensorSoft alleen wanneer nodig, dus beter voor het
milieu dan tijd- en volumegestuurde waterontharders.

Langere levensduur

Langere levensduur en efficiëntere werking van uw huishoudelijke apparaten.

Economisch

SensorSoft levert een besparing van 50% op al uw wasmiddelen ook verdient SensorSoft zichzelf gemiddeld binnen vijf jaar terug.

Hoe werkt een SensorSoft waterontharder?

SensorSoft kan als enige waterontharder ter wereld zelf de waterhardheid meten. Deze intelligentie zit in een gepatenteerde sensor. Die meet de uitzetting van de hars die onder invloed van hard water een ander volume inneemt dan wanneer het water zacht is. Op basis hiervan worden de spoelingen altijd precies op het juiste moment gestart. Minstens zo slim is dat de techniek van Sensorsoft geen bewegende delen nodig heeft die de waterstroom blokkeren.

Bekijk de voordelen van de SensorSoft

Waarom een SensorSoft waterontharder?

SensorSoft onthard uw water tot 0 dH. Dit houdt in dat uw water 100% kalkvrij wordt. Dit brengt enorm veel voordelen met zich mee. Zo is de SensorSoft enorm zuinig en gebruikt u slechts 40Kg zout per jaar voor een gemiddeld huishouden. Verder is de waterontharder niet groot, maar wel erg krachtig en heeft deze een goede doorstroom. De SensorSoft waterontharder is simpelweg de beste in zijn vak. Waar u aan kunt denken:

  • Geen kalkafzetting in uw badkamer en keuken
  • Langere levensduur van uw watergebruikende apparaten
  • Minimaal 50% minder zeepgebruik en wasmiddelen
  • Boenen met agressieve schoonmaakmiddelen is verleden tijd
  • Uw sanitair zal kalkvrij blijven, hierdoor hecht vuil zich minder snel
  • Zacht water is beter voor de huid en kan zeer effectief zijn bij huidproblemen
  • Veel tijdsbesparing bij het schoonmaken
  • Zacht water zorgt dat al bestaande kalk uiteindelijk zal verdwijnen

Veelgestelde vragen

Hoe komt kalk in het water?

CO2 uit de lucht lost op in water (H2 O) en vormt waterstofcarbonaat (H2 CO3 ). Rotsen en gesteenten voegen kalksteen (CaCO3 ) toe aan het water. Hierdoor ontstaat calciumwaterstofcarbonaat Ca(HCO3 ). CaCO3 kennen we vooral als kalkaanslag.

Waarom is de SensorSoft de slimste?

SensorSoft kan als enige waterontharder ter wereld zelf de waterhardheid meten. Deze intelligentie zit in een gepatenteerde sensor. Die meet de uitzetting van de hars die onder invloed van hard water een ander volume inneemt dan wanneer het water zacht is. Op basis hiervan worden de spoelingen altijd precies op het juiste moment gestart. Minstens zo slim is dat de techniek van Sensorsoft geen bewegende delen nodig heeft die de waterstroom blokkeren.

Waarom voor de SensorSoft kiezen?

Goede vraag! Het meest eenvoudige antwoord? Met SensorSoft krijgt u de meeste waterontharder voor uw geld. Dat hij slim is wist u al. Maar wat dacht u van zuinigheid, doorstroom en afmetingen? Ook daar zijn we graag het beste jongetje van de klas.

Zuinig > 40 kg zout per jaar nodig voor een
gemiddeld huishouden (180 m3)

Krachtig > 50 (!) liter zacht water per minuut

Compact > 48 x 44 x 25 cm.

Wat levert het op?

-Apparatuur gaat langer mee.

-U gebruikt (veel) minder zeep, wasmiddel en shampoo.

-Kranen en douchewanden blijven mooi.

-U houdt dus tijd over.

-Lagere energiekosten want minder isolatie door kalk.

-Uw auto ziet er echt beter uit zonder kalkvlekken.

-Uw huid voelt zacht(er); huidproblemen verminderen.

SensorSoft waterontharder: wat is de prijs?

De SensorSoft waterontharder wordt geleverd voor €1.749,- inclusief btw, installatie set met wettelijk verplichte goedgekeurde keerklep, bypass, 45 kg zout en exclusief montage. U krijgt 5 jaar garantie op de SensorSoft.

U kunt de SensorSoft door ons laten plaatsen. Afhankelijk van de werkzaamheden kunnen wij hiervoor een vrijblijvende offerte maken, gemiddeld kost dit tussen de 200 en 300 euro incl btw. Een vrijblijvend bezoek voor installatiemogelijkheden behoort ook tot de mogelijkheden. De verkoop en installatie wordt geheel persoonlijk uitgevoerd.

Een waterontkalker kopen? Kies voor SensorSoft!

Wilt u een waterontkalker kopen, dan kunt u terecht Vakman André. Wij verkopen namelijk altijd de beste waterontharders voor een scherpe prijs. Daarbij komen we graag vrijblijvend een keer bij u langs om u van alle informatie te voorzien en vertellen we u graag over onze verschillende modellen. We nemen dan ook altijd een showmodel mee, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Bent u benieuwd? Neem dan gerust eens contact op!